De Zaterdag werkzaamheden 01

De Zaterdag werkzaamheden

Voor het onderhoud van het complex moeten de huurders op twee zaterdagen werk verrichten van 9.30 uur tot 12.00 uur. (de huurders van seniorentuinen moeten één zaterdag werk verrichten)

Op de onderstaande foto’s ziet u een overzicht van het werk dat op zaterdag 24 mei 2014 is verricht.

Er was behoorlijk wat werk te doen. Helaas hadden twee leden zich afgemeld.

Het is de bedoeling dat men zich bij verzuim afmeldt en dat men de beurt zo snel mogelijk inhaalt. ( Ruilen met een ander is nog beter) Dit om te voorkomen dat er werk blijft liggen en dat we aan het einde van het seizoen veel te grote ploegen hebben.

Naast de twee zaterdagbeurten zijn er behoorlijk wat leden die heel wat extra uren over hebben voor de vereniging. Op de foto’s ziet u onder andere Peter de Wolf die al het maaiwerk voor zijn rekening neemt. De slootkanten zien er dan ook prima uit! Jan Visser, ons erelid, is bijna elke zaterdagmorgen tijdens de werkzaamheden aanwezig en neemt op andere dagen ook heel veel ( technische) klussen voor zijn rekening.

Onze voorzitter steekt heel wat uren in het composteren van alle groen en verder maait hij met de bosmaaier het gras weg waar de grasmaaier niet kan komen.

Iedereen die extra werk verricht, hartelijk dank. Zonder u zouden er heel wat zaken blijven liggen.