Seizoensafsluiting 2019 (40 Jaar)

De Waarderings Oorkonde

In het jaar van ons 40 jarige bestaan, hadden we in mei al de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Tijdens de afsluiting van het seizoen was het de beurt aan De Vereniging om in het middelpunt te staan.

De gemeente Barendrecht heeft een Waarderings Oorkonde uitgereikt aan de vereniging:

“Als blijk van waardering en erkentelijkheid voor bijzondere verdiensten voor de Barendrechtse gemeenschap ”

Burgemeester van Belzen kwam dan ook hoogstpersoonlijk deze oorkonde uitreiken. Tijdens zijn speech sprak hij lovende woorden over de vereniging met betrekking tot het omgaan met de natuur, het bewust telen van groenten en bloemen én het tegengaan van voedselverspilling (want wat een tuinder te veel heeft deelt hij met familie of kennissen). Daarnaast was de onderlinge verbondenheid van de leden, zeker gezien de gemiddelde leeftijd, een mooi voorbeeld van samen ondernemen.

Burgemeester J. van Belzen

Tevens werden onze jubilarissen door de burgemeester bedankt voor hun inzet en werd aan hen de AVVN jubileumspeld met certificaat uitgereikt.

Na deze felicitaties, was het tijd om met alle genodigden even de Stationsweg over te steken en het verkeer werd hiervoor even tegengehouden, zodat er geen ongelukken konden gebeuren. Na jaren van trouwe dienst was de vereniging toe aan een nieuw naambord. Ludde Nienhuis en de burgemeester hadden de eer om het bord te onthullen.

Na het afronden van alle officiële zaken werd het tuinseizoen 2019 gezamenlijk verder voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje.