Nieuwjaarswensen bestuur ATV

Het jaar 2020 was in vele opzichten een bijzonder jaar.

Bovenal een jaar waarin we afstand moesten houden van elkaar en voorzichtigheid bovenaan stond.

En juist door deze maatregelen ontstonden er bijzondere contacten op de volkstuin.

Even wat meer aandacht voor elkaar, elkaar laten passeren en gelijk vragen “hoe gaat het?”

Ook een aantal van ons hebben helaas zelf moeten ervaren welke ellende ‘de corona’ met zich meebracht.

Dit jaar had ‘het hebben van een volkstuin’ een extra meerwaarde; er even lekker uit en genieten van een eigen veilig plekje.

Het was ook het jaar waarin we plotseling te horen kregen dat één van onze leden was overleden. We zullen hem missen om zijn belangstellende praatje en de wandeling met de hond.

Best veel leden namen dit jaar afscheid van de vereniging. Soms vanwege alle drukte en soms omdat het gewoon fysiek niet meer ging.

Maar hierdoor werd het ook het jaar voor nieuwe leden, die ‘eindelijk kunnen starten met tuinieren’ op een volkstuin. Of leden die een grotere tuin hebben gekregen.

Het bestuur wil jullie hartelijk bedanken voor jullie aandacht en oplettendheid, zodat het volkstuincomplex grotendeels open kon blijven.  Ook jullie inzet voor de vereniging om enkele tuinen weer verhuurbaar te maken op een veilige afstand van elkaar, heeft het bestuur bijzonder gewaardeerd.

Voor 2021 wensen wij u natuurlijk allemaal een gezond jaar toe; Voor u persoonlijk en voor de dierbaren om u heen. We hopen dat het nieuwe jaar u wederom veel tuinplezier mag geven en dat het tuincomplex een plek mag zijn voor ontspanning en saamhorigheid.

Het bestuur van ATV Barendrecht

Theo Slingerland

Angela Klein

Wim Vermaas

Frans Schop

Ludde Nienhuis